Deze nieuwe Netflix serie schijnt de nieuwe ‘Gilmore Girls’ te zijn

Gilmore Girls met een twist.

Ook een groot  fan van Gilmore Girls? Snappen we! Ondanks dat alle seizoenen online staan, komt Netflix nu met een nieuwe serie die wel heel veel weg heeft van het origineel. 

Ginny en Georgia 

Lees ook: Dit zijn dé turn offs tijdens het online daten

De nieuwe show, genaamd Ginny & Georgia, zal 10 afleveringen bevatten. De serie gaat over de 15-jarige Ginny (Antonia Gentry) en haar 30-jarige moeder Georgia (Brianne How). Hoewel we hier al een vergelijking zien, schijnt de onhandige tiener zich ook vaak volwassener te voelen dan haar moeder. En laat die moeder nou ook als ‘onweerstaanbaar én dynamisch’ worden omschreven.

Vergelijking 

Klinkt bekend, toch? Het gaat zelfs nog een stapje verder. Volgens Deadline, wil moeder Georgia haar dochter Ginny een stabieler leven bieden. Daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England. Enne, laat deze stad nou ook een prestigieuze school hebben en een restauranthouder die wel veel weg heeft van Luke. 

Twist

Natuurlijk zijn er ook wel wat verschillen. Zo heeft Ginny bijvoorbeeld een jonger broertje. Maar dat de verhaallijnen erg op elkaar lijken, moge duidelijk zijn. 

Ook enthousiast geworden? Helaas zou je nog even moeten wachten. De serie zal pas in 2020 op de streamingdienst te zien zijn… 

Bron: Glamour US | Beeld: Gilmore Girls

Laatste nieuws