Geraldine Kemper maakt de tongen los met naaktfoto

Een pikant kiekje.
geraldine_pikant

Eerder gaf Geraldine Kemper in een video van &C al toe, dat wanneer zij een bikinifoto post de likes ineens omhoog schieten. En dus besloot de presentatrice haar volgers nóg gekker te maken.

Blootgeven

De presentatrice postte gisteren namelijk een foto waarop ze zichzelf letterlijk bloot geeft. Op de foto bedekt ze namelijk wel haar boobies, maar heeft ze zero kleding aan.

Lees ook: Wendy van Dijk reageert op Twitter-rel met Chantal Janzen 

Instagram-regels

Het pikante kiekje kan dan ook rekenen op maar liefst 36.070 likes in één dag. Al zijn er ook wat opmerkingen te vinden. Door de welbekende Instagram-regels, moest Geraldine haar tepel namelijk voorzien van een klodder viltstift. En dat lijkt niet iedereen te begrijpen.

"Er heeft iemand op je foto gekrast, stom he", "Echt zo jammer dat die graffiti-vandalen ook helemaal digitaal gaan tegenwoordig" en "Volgende keer wel mooi binnen de lijntjes tekenen hoor" is slechts een greep uit de reacties.

Ach ja, gekras of niet, het is en blijft een prachtige foto!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f363130e265a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });