Marie Claire’s weekendtips

Dit is er aankomend weekend te doen.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen. 

Dress for success

Draag je steentje bij en lever nette, representatieve professionele kleding in. De Dress for Success Container is speciaal bedoeld voor mensen die op weg zijn naar een baan, maar zelf onvoldoende financiële middelen hebben om een passende kledingoutfit aan te schaffen.

De non-profit organisatie is in 1996 opricht in New York en heeft al ruim 1 miljoen mensen geholpen. Ook Oprah Winfrey, Kim Kardashian en ontwerper Michael Costello leveren hun kleding bij Dress for Success in. 

Wanneer: 
Vrijdag 13 september | 16:00 – 18:00 uur

Waar:
Zuidas 
Claude Debussylaan hoek Aaron Coplandstraat

Dit bericht bekijken op Instagram

JAAAA!!! HIJ STAAT!!! Vanochtend is de eerste Dress for Success Container geplaatst op de Zuidas. Deze unieke kledingcontainer is alleen bestemd voor nette representatieve kleding die vervolgens gratis door Dress for Success aan werkzoekenden met een minimuminkomen wordt gedoneerd. De opening van de container is aanstaande vrijdag 13 september, om 16:00 uur met Edsilia Rombley, Patty Zomer en zanger Quincy, georganiseerd door @brndrz events. Locatie: hoek Aaron Coplandstraat en Claude Debussylaan. Het belooft een spetterende middag te worden dus wees erbij! Met veel dank aan de sponsoren van het eerste uur: Simmons & Simmons, De Brauw Blackstone Westbroek, Dentons, Hogan Lovells, Freshfields Bruckhaus Deringer, Houthoff, Linklaters, NautaDutilh, Stibbe, Allen & Overy, ABN AMRO Bank N.V., BakerMcKenzie en natuurlijk illustrator Piet Paris en Gemeente Amsterdam.#zuidas #dressforsuccess #amsterdam #event #edsiliarombley #pattyzomer #kleding #goeddoel #solliciteren #outfit #representatief #dankbaar #fashion #styling #charity #power #menfashion #womenfashion #helpingothers #gift #donate #donatieswelkom #kledingcontainer

Een bericht gedeeld door Dress For Success Amsterdam (@dressforsuccessamsterdam) op

 Viktor&Rolf Afternoon Tea

Fashion meets food met de exclusieve Viktor&Rolf afternoon tea! Bereid je voor op een prachtige carrousel met hartige en zoete hapjes die geïnspireerd zijn op de couture collectie van het Nederlandse ontwerp duo. Enne, bovenop de carrousel prijkt dé signatuur-strik. Hoewel de hapjes er té mooi uitzien om op te eten, raden we het toch aan. Want: het is oprecht heerlijk!  

Wanneer:
Tot eind november | dagelijks tussen 15:00 -17:00 uur


Waar:
Waldorf Astoria Amsterdam 

Way to Go

Dat het weer in september weer lekker wisselvallig is, dat hebben we gemerkt. Voor als je binnenkort weer met je theetje op de bank zit of als je sowieso een zoetekauw bent, dan ga je dit leuk én lekker vinden. Lidl komt nu namelijk met Fairtrade chocoladerepen. Enne, ze komen in maar liefst 4 smaken: puur, melk, pecan & coconut én caramel seasalt. Yam!

Waar:
Lidl 

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook