Deze 5 sneakertrends zijn komende maanden helemaal hot

Deze wil je hebben.

Lees ook

Je hebt de dad sneakers al voorbij zien komen als een van de grootste (en meest onverwachte) schoenentrend. Maar voor dit najaar zijn er een aantal nieuwe stijlen om op je radar te houden.

80’s Redux

Dit najaar zien we een nieuwe statement sneaker. Een opvallende en op de jaren ’80 geïnspireerde stijl. Kies voor een paar dat kleur toevoegt aan je outfit, of ga voor een space-age stijl voor een Back to the Future vibe.

Lees ook: Waarom je ’s ochtends beter niet je bed kunt opmaken

Verhooge platforms

Waarschijnlijk heb je al een paar klassieke sneakers in je kast staan, maar ook al een paar met platformzolen? Even wennen als je ze aanhebt, maar het geeft je basic schoenen een moderne touch. 

Bulky sneaker laarzen

Denk bij een sneakerlaars aan een mix tussen de populaire dad sneakers en wandelschoenen. Met dikke zolen, grote profielafdrukken en een smalle pasvorm rond de enkels zullen dit najaar zeker een statement maken.


Sporty

Met de toenemende populariteit van sporten is het alleen maar logisch dat sportieve sneakers een stijgende trend zijn. Draag deze naar je volgende training of gewoon naar de supermarkt.

Duurzaam

Misschien is het je al opgevallen, maar steeds meer bedrijven kiezen voor een duurzame aanpak voor hun producten. Dat geldt voornamelijk voor de sneakerindustrie. Kies voor een bewust en duurzaam gemaakt paar om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Bron: Who What Wear | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook