Zien: Kylie Jenner deelt pikante Playboy-cover

Kijk en oordeel zelf.
Zien: Kylie Jenner deelt pikante Playboy cover

Sinds Kylie Jenner aankondigde dat ze binnenkort op de cover van Playboy zou verschijnen, was menigeen er benieuwd naar. Want: hoe zal de jonge self made billionaire erop staan? 

Rode lingerie

Kylie poseert in een rode lingerie inclusief met een Playboy bunny ketting van diamanten. Maar op de cover missen we toch één ding. Enne, dat is haar hoofd... 

Lees ook: Dochter Kylie Jenner maakt debuut op rode loper 

Interview

Het leuke aan het interview is dat Travis Scott, haar vriend, de vragen stelde. Zo besprak het koppel of hun seksleven veranderd is sinds de komst van hun dochtertje Stormi. Ook vroeg Travis aan Kylie of ze het gevoel heeft dat hij haar in staat stelt om haar eigen identiteit en seksualiteit als moeder te ontwikkelen.

Enne, daar antwoordde ze het volgende op: "Je herinnert me eraan dat moederschap en seksualiteit naast elkaar kunnen bestaan. En dat je je seksualiteit omarmt, betekent niet dat je geen morele waarden hebt of dat je geen goede moeder bent. Je kunt sexy zijn en ook een badass moeder."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e261cd6e03f5', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });