Kendall Jenner verft haren blond voor Burberry show

Wauw.

Lees ook

Afgelopen zondag trapte London Fashion Week af en we zagen direct wat fijne street style looks. Maar dit keer werden we verrast tijdens de show van Burberry. Want niemand minder dan Kendall Jenner werd gefotografeerd met een blonde coupe.

Halloween

Kendall heeft al eerder met het idee gespeeld om van brunette naar blondie te gaan. Zo verkleedde ze zich afgelopen Halloween al als Fembot en deelde ze foto’s van zichzelf mét een blonde pruik. 

Lees ook: Deze dierenprint maakt een comeback

Catwalk angst

Jenner sprak vorige week met ELLE Amerika over het overwinnen van haar runway anxiety en over haar terugkeer op de catwalk.

“Vroeger werd ik echt nerveus tijdens modeshows'”, vertelt ze. “Als je op de catwalk loopt is het enige wat je denkt: ‘Loop recht! Loop recht!’ En je probeert je daar gewoon op te concentreren. Vooral ik, omdat ik erg nerveus werd toen ik mensen in het publiek herkende. Ik probeerde mezelf te dwingen om er niet op te letten. Maar nu heb ik er geen moeite meer mee, ik ben er zoveel beter in geworden dat ik het zelfs leuk vind om te weten wie er is. Ik neem vaak een kijkje om te zien wie er in het publiek zit voordat ik de catwalk op kom. Maar het heeft even geduurd voordat ik zover was.”

Bron: Marie Claire US | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Welke soort pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ideaal als je even wat anders met je haar wilt.

Moet je tijdens een sollicitatie je side hustle benoemen?

Van af en toe een evenement organiseren tot kleding verkopen in je eigen webshop.
capsulegarderobe

Zo stel je een goede basis samen voor je capsulegarderobe

Enkele tips + welke items je het beste kun opnemen in je kerncollectie.

Zie ook