Doutzen Kroes krijgt eigen realityserie

En dit kun je verwachten.

Lees ook

Doutzen Kroes gaat een eigen YouTube-kanaal beginnen. Met Doutzen Diaries gaat het topmodel een kijkje geven in haar dagelijkse leven, zowel werk als privé.

Andere kant van zichzelf

Het topmodel laat met Doutzen Diaries letterlijk alles zien. “Ik ben privé altijd bezig geweest met filmen. Wat ik jammer vond is dat wat ik allemaal meemaak niet kan delen en terughalen”, begint ze.

“Nu heb ik al acht maanden een team om me heen dat mij volgt waardoor ik heel veel beeldmateriaal heb. Daarmee wil ik een andere kant van mezelf laten zien. De kant die mensen af en toe wel zien in de media, maar die ze niet begrijpen. Ik denk dat het leuk is om te zien dat ik echt heel anders ben dan hoe ik altijd ben neergezet.”


Lees ook: Doutzen Kroes uit kritiek op Victoria’s Secret 

Myllena-Mae

Toch stond niet iedereen te springen toen ze over het idee vertelde. “Mijn man (dj Sunnery James, red.) vond het eerst wel moeilijk. Hij wist natuurlijk ook niet wat er precies ging gebeuren. Maar we filmen dus alles: ook ruzies, dat maakt mij niet uit. Maar we hebben totale controle over wat we gaan laten zien. Als we iets er niet in willen, dan gebeurt het niet.”

Eén iemand is in ieder geval heel erg blij met de show, namelijk dochter Myllena-Mae. Zij geniet namelijk volop van de spotlights. “Misschien komt er van haar wel een spin-off, want zij steelt nu al de spotlights. Het is echt een typetje die je ook gaat leren kennen denk ik. Een geboren ster. Ik herken daar niets van mezelf in. Denk dat ze dat van haar vader heeft. Mijn zoontje Phyllon lijkt dan weer meer op mij als het gaat om over hoe ik over dingen denk en hoe gevoelig ik ben.”

De eerste aflevering van Doutzen Diaries is vanaf morgen op haar YouTube-kanaal te zien.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook