Win een Starck T toiletborstel (gesloten)

Dit wil je! [Gesloten]
Win een Starck T toiletborstel

Ze zijn al zeker 25 jaar een setje: badkamermerk Duravit en ontwerper Philippe Starck.

Starck T

Om dat te vieren, hebben ze onder de naam Starck T een serie badkameraccessoires uitgebracht. De naam van deze serie van Starck voor Duravit - die tussendoor heel veel badkamers voor het merk ontwierp - slaat op de T-vorm die een hoofdrol speelt, naast ronde vormen. De serie van zestien accessoires, van zeepdispenser tot wc-rolhouder, is er in matzwart en glanzend chroom. Enne, wij mogen er één weggeven. 

Winnen 

Je maakt nu kans op een Starck T toiletborstel ter waarde van €170, in chroom of matzwart. Wat je moet doen? Vul het onderstaande winformulier in, vertel ons waarom jij 'm graag wil winnen en wie weet heb jij straks prijs. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt t/m 8 oktober. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.  

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ece5cff9a5a4', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });