Marie Claire's weekendtips

Dit kun je doen dit weekend.
Marie Claire's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen. 

Pop-up museum

We schreven er al eerder over, maar sinds gisteren is het interactieve Instagrammuseum, Wondr, geopend! Denk aan een roze speeltuin met spekjes, een ballenbak zwembad en andere ruimtes die volledig ingericht zijn op het maken van Instawaardige kiekjes. 

Wanneer:
Woensdag 18 september t/m woensdag 18 maart | 11:00 -19:00 uur 

Waar:
Meeuwenlaan 88
1021 JK Amsterdam 

Juwelen! 

Sinds deze week geopend. Tentoonstelling Juwelen! Het meest opvallende? De juwelencollectie gedragen door de high society aan het Russische hof. Veel sieraden gingen verloren na de Russische Revolutie, maar er zijn een paar topstukken bewaard gebleven. 

Wanneer:
14 september t/m 15 maart 

Waar:
Hermitage Amsterdam
Amstel 51
1018 EJ Amsterdam

Downton Abbey

De populaire Britse serie krijgt nu ein-de-lijk hun verdiende film. Je ziet bijna alle bekenden van de geliefde familie en hun bedienden terugkeren, plus een aantal nieuwe gezichten. Het verhaal draait om een bezoek van de koningin, maar ach, eigenlijk zijn we alleen al blij om de Crawley’s weer te kunnen zien.

Waar:
Bioscopen in Nederland

Wanneer:
Nu in de bioscoop te zien. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ece4a1996a82', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });