Dít is het grootste sexgeheim van mannen

Aha!
Dít is het grootste sexgeheim van mannen

Sex, het blijft voor sommigen toch een soort van taboe om over te praten. Zowel mannen als vrouwen kunnen de details van hun sexleven goed voor zich houden. Wij hebben nu ein-de-lijk ontdekt waar mannen niet over durven te praten.

Taboe

Een man kan soms nogal droog of kortaf doen, helemaal op WhatsApp. Als je ze een vraag stelt vertellen ze soms maar de helft van hun gedachten. In bed kan het ook zo zijn. Misschien vind je het moeilijk om met je partner over sex te praten omdat jouw vent zich op dat gebied nogal stilhoudt. Wij weten eindelijk wat het grootste sexgeheim van mannen is. 

Lees ook: Bewezen: rond dit tijdstip heb je de beste sex

Het geheim

En dat is - volgens een onderzoek van Superdrug - *trommelgeroffel* hun sexfantasieën! Ja, het is echt waar, want maar liefst 42.5% van de mannen durft niet tegen zijn partner te zeggen waar hij eigenlijk naar verlangt in bed. En nu? Ga eens met je partner om de tafel zitten en vraag hem naar zijn bedfantasieën, misschien wordt jullie sexleven wel een stuk spicier! 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e58750453d6e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });