Dit is dé nieuwe chick flick film die je wil zien

Yes!

Als je van hilarische chick flick  comedy’s  houdt zoals Bridesmaids, Girls Trip of Bad Moms, zorg dan dat je in januari 2020 de bioscopen in de gaten houdt. Like a Boss belooft namelijk dé film van aankomende winter te worden. 

Woman power

Met Rose Byrne en Tiffany Haddish in de hoofdrol is de film een gegarandeerd succes. Rose en Tiffany spelen besties en zakenpartners die verantwoordelijk zijn voor een groot cosmeticabedrijf. In de film draait het allemaal om woman power.  Like a Boss is precies wat we in het nieuwe jaar nodig hebben.

Lees ook: Deze series en films kun je in oktober op Netflix verwachten

Strijdlustig

“We spelen twee badass queens die keihard werken om onze eigen winkel tot een succes te maken. We zijn sterk, we zijn strijdlustig, we zijn vrouwen”, aldus Haddish over de film.

Helaas zijn het ook vrouwen met grote schulden die zich tot een investeerder (gespeeld door Salma Hayek) moeten wenden om hun bedrijf te redden. Maar de meedogenloze beautymagnaat steelt uiteindelijk hun ideeën. Mia en Mel moeten er alles aan doen om hun bedrijf terug te winnen. “The world of beauty is about to get ugly.

Drama

Van wat we al kunnen zien aan de trailer zit de film vol met foute oneliners en een heleboel drama. En ook al zijn Rose en Tiffany de hoofdrolspelers, we denken dat het Salma ook de show zal stelen. Wij zijn in ieder geval benieuwd!

Bron: Marie Claire AU | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws