Uitgekeken op zwart? Probeer dan deze 6 kleuren

Nooit saai.

De wintermaanden staan in het teken van kleuren als marineblauw, olijfgroen, bordeauxrood en natuurlijk zwart, maar 2020 wordt kleurrijker dan welk winterseizoen dan ook. 

Felle kleuren

Ontwerpers hebben besloten om kleuren als paars, limoengroen en felblauw in hun herfst/wintercollecties van 2019 op te nemen, wat ertoe heeft geleid dat onze favoriete winkels er een stuk minder saai uit zullen zien. 

Lees ook: Dit haaraccessoire is terug van weggeweest

Leren combineren

Weten hoe je in de herfst felle kleuren moet dragen, hoeft niet zo moeilijk te zijn als het lijkt. Het valt niet te ontkennen dat donkere tinten makkelijk te combineren zijn, maar met een beetje kennis kan het stylen van levendige tinten erg eenvoudig zijn.

Blijf scrollen om te zien hoe je in de herfst felle kleuren kunt dragen.

1. Roze

Roze blijkt dit jaar net zo populair te zijn als vorig jaar. Probeer het te dragen met tinten als beige en lichtbruin, zoals deze look van Jessie Bush

2. Blauw

Blauw is een kleur die velen van ons in onze garderobe hebben in de vorm van denim. Maar de koele kleur is op allerlei verschillende manieren te combineren. Style het met een leuke print of een combinatie van bruine kleuren.

3. Yellow

We weten allemaal dat geel vaak wordt geassocieerd met de zomer, maar het is ook een goede kleuroptie voor de herfst. Met deze vrolijke kleur ben jij zelfs tijdens donkere herfstdagen, het zonnetje in huis. 

4. Groen

Groen is een van de grootste kleurtrends in de herfst, en wij zijn fan. Groen kan worden gedragen met allerlei andere kleuren. Of ga voor een look met alleen maar groentinten. 

5. Rood

Rood is een van onze go-to kleuren en zal je het hele jaar door punten opleveren. De opvallende tint kan worden verwerkt in elke outfit. 

6. Paars

Paars is een hele brede kleur. Lila is de makkelijkste paarse tint om te stylen. Of je nu gaat voor accessoires of een tweedelig pak. Paars doet het altijd goed! 

Bron: Who What Wear | Beeld: BSR

Laatste nieuws