Deze 8 basics wil je dit seizoen in je garderobe hebben hangen

Aanschaffen maar!

We willen het niet horen, maar de zomer is bijna voorbij. Dus wordt het tijd om je comfy truien uit je kast te halen. Om je winter garderobe weer helemaal up-to-date te krijgen hebben wij een lijstje met dé must-haves voor dit seizoen. 

De luipaard rok

Deze trend zal niet verdwijnen totdat iedereen er een in haar kast heeft liggen. Luipaard rokken zien er geweldig uit met alle coltruien en basic sweaters. 

Lees ook: Uitgekeken op zwart? Probeer dan deze 6 kleuren

De statement-sleeve sweater

Als je niet weer dezelfde trui wil dragen, zal dit je redder in nood zijn. De pofmouwen maken een statement, terwijl de oversized pasvorm het extra comfortabel maakt.

De chunky sneaker

De ‘dad sneaker’ trend is al lange tijd helemaal hot. Dit gaat aankomend seizoen niet veranderen. Ze zijn makkelijk te combineren en lopen ontzettend lekker. 

Grote haarbanden

Haarbanden hebben een plekje gevestigd in de modewereld nadat ze werden gespot bij een show van Prada. Ga voor een look die Blair Waldorf zou hebben goedgekeurd.

Leren shopper

De minitas belooft dé tassen trend van dit najaar te zijn. Maar voor dagelijks gebruik is een iets grotere tas wel wat handiger. Deze shopper is de perfecte werktas die ook nog eens ongelooflijk chic is.

Lavendel

Het lijkt erop dat de kleurtrends afkoelen voor de herfst, want er duiken veel subtiele lavendeltinten op. Deze kleur wil je in je kast hebben liggen. 

Baret

Ruil de gebreide muts in voor iets spannenders, zoals een baret. Oui, ma chérie

Koeienprint laarzen

Eerst kwamen de cowboylaarzen en nu ook de cow boots. Beroemdheden zijn begonnen met het verwerken van de print in hun outfits. Ga voor een subtiele pop of print met deze laarzen. 

Bron: Glamour US | Beeld: BSR

Laatste nieuws