Deze OITNB-ster scoort rol in Nederlandse serie

Zo leuk!
Deze OITNB-ster scoort rol in Nederlandse serie

Het nieuwe seizoen van de BNNVARA-serie ANNE+ krijgt een internationaal tintje. Een actrice uit de populaire serie Orange is the New Black krijgt namelijk een rol in de Nederlandse serie ANNE+.

Oranje boven

Actrice Laura Gómez, bekend als Blanca Flores in Orange is the New Black, heeft een rol in het tweede seizoen. Dat heeft de omroep vrijdag bekendgemaakt. De actrice, die vorige week naar Amsterdam vloog voor de opnames, benaderde de makers zelf voor een rolletje.

Laura zag namelijk op het Tribeca Film Festival in New York, waarvoor de dramaserie was geselecteerd, de eerste twee afleveringen. "Ik was erg onder de indruk. Het is zo'n goede en leuke serie. Toen ik hoorde dat ze een tweede seizoen zouden maken, wilde ik daar echt deel van uitmaken. Ik zei: zelfs als ik een boom moet spelen, kunnen ze op me rekenen."

Lees ook: Zien: tweeling Beyoncé groeit als kool 

Verhaallijn

Het eerste seizoen, dat ging over een studente (Hanna van Vliet) die terugdenkt aan de liefdes tijdens haar studietijd, gooide internationaal hoge ogen. Zo werd de serie genomineerd in de categorie TV Fiction voor de Prix Europa en werd hij ook voor verschillende andere internationale festivals geselecteerd.

De tweede reeks is komend voorjaar te zien op NPO 3.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2caf44d6d9d', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });