Dit zijn dé tassen trends van deze herfst

Wauw.

De meest actuele tassen trends zijn niet uitsluitend gericht op prijs of luxe. In plaats daarvan spreken hun vorm, materiaal en maat meer over wat we belangrijk vinden. Deze vijf stijlen zal je aankomende maanden vaak voorbij zien komen.

Net-tas

De modewereld haalt vaak inspiratie uit de fascinatie voor de ‘eenvoudige’ Franse stijl. De net-tas is één van de meest populaire tassen van deze herfst. De tas belichaamt de nonchalante en elegante Franse uitstraling op verschillende manieren.

Lees ook: Dit is de ultieme kleuren-combo van dit najaar

Baguette

De vierkante vorm lijkt vrij gedateerd in vergelijking met alle enorm diverse handtas-silhouetten van de afgelopen seizoenen. Maar gezien de ‘ouderwetse’ uitstraling weer helemaal hot & happening is, is het dit najaar zeker overal te vinden. 

Beaded bag

Ooit bedoeld voor speciale gelegenheden, bied deze ingewikkelde en gedetailleerde stijl iets dat bijzonder en glamoureus aanvoelt. Deze tas hoeft zeker niet in de kast te blijven liggen totdat je een feestje hebt. Combineer ‘m met een een vintage spijkerbroek en dikke herfst trui.

Bucket 

Deze tas was vorig seizoen overal te zien. De populariteit van de Bucket Bag zal niet verminderen dit najaar. Hij is overal bij te combineren en is ontzettend praktisch. Daarnaast is het een leuk accessoire om je outfit mee op te fleuren.

Retro

Deze tas brengt de jaren ’50 en ’60 stijl in herinnering met zijn vierkante vorm en sierlijke hengsel. Deze klassieke tas was tijdens de New York fashionweek een grote hit. Met de traditionele stijl maak je van elke outfit een hit.

Bron: Glamour US | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws