Ben je meer succesvol als je vroeger impopulair was?

Aha!
Ben je meer succesvol als je vroeger impopulair was?

Ed Sheeran denkt dat het succes van hem en Taylor Swift te danken is aan het feit dat het paar niet populair was op school. En zij zijn zeker niet de enige sterren die werden gepest of impopulair waren tijdens hun jeugd. 

Invloed

Ed Sheeran denkt dat impopulair zijn als kind zeker invloed kan hebben op je toekomst. "Er komt een moment dat je ook populair wilt zijn, dat is bij mij een beetje doorgeschoten al zeg ik het zelf", zegt hij tijdens een interview met GQ.

Lees ook: Wat je blijkbaar nooit tegen je partner moet zeggen

Celebs

"Ik kreeg op school elke dag te horen dat ik niks waard was. Uiteindelijk wil je iedereen laten zien dat je sterker bent dan dat ze denken", liet Taylor weten. Enne, Ed Sheeran en Taylor Swift zijn maar twee van de vele celebs die hetzelfde hebben meegemaakt.

Slonzig

Jessica Alba heeft toegegeven dat ze op school altijd alleen zat tijdens de lunch en Zac Efron heeft onthuld dat hij ook op jongere leeftijd werd gepest. Eva Mendes was blijkbaar 'een slonzig, mager meisje met grote tanden' dat tot aan de middelbare school werd getreiterd.

That was me

Winona Ryder vertelde dat ze op jonge leeftijd in elkaar was geslagen door haar pestkoppen. Jaren later kwam diezelfde pestkop om haar handtekening vragen. Winona vroeg of ze zich het incident kon herinneren. De oude pestkop reageerde toen met "soort van", antwoordde Winona met "That was me, go fuck yourself". Go, Winona!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2caf3bba4c8', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });