De fijnste series om te bingen tijdens een regenachtige dag

Hier ga je blij van worden

Afgelopen week hebben we gemerkt dat het regenseizoen echt weer begonnen is. Op deze herfstige dagen is het het lekkerst om voor de televisie te kruipen met een warme kop thee. De ideale gelegenheid dus om te beginnen aan een Netflix-serie. Daarom acht fijne bingewatch series op een rij. 

Gilmore Girls

Onze liefde voor Rory en Lorelai is door de jaren heen niet afgenomen. Deze klassieker staat nog steeds bovenaan ons lijstje. En hoewel we gek zijn op de updates over ons favoriete moeder-dochter duo zijn, zijn we nog steeds erg toegewijd aan de zeven seizoenen van het origineel. Tip: Zorg er wel voor dat je een voorraad junkfood bij de hand hebt.

Lees ook: Deze cultklassieker komt binnenkort op Netflix

Grace and Frankie

De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn verre van vrienden, maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen ook een vriendschap. Geniet in deze serie van de over de top drama en geweldige humor die er in is verwerkt.

Friends

De jaren ’90 serie die nooit zal vervelen. En omdat het “I got of the plane” moment ook nooit oud zal worden. Volg de levens van Rachel, Phoebe, Monica, Ross, Chandler en Joey. En aangezien de serie waarschijnlijk niet voor altijd op de streamingdienst zal staan, moet je er gebruik van maken zolang het kan. “I’ll be there for you (When the rain starts to pour)”. 

Mad men

Het einde is in zicht nu het zevende seizoen eindelijk online staat. Deze bekroonde serie die zich afspeelt in New York in de jaren 60 neemt je mee naar een reclamebureau vol moordende concurrentie en glamoureuze verleiding.

Queer eye

Als je een oppepper nodig hebt, kunnen we geen beter medicijn bedenken dan naar Bobby Berk, Karamo Brown, Tan France, Jonathan Van Ness, en Antoni Porowski te kijken.

Stranger things

Hawkins, Indiana, is de perfecte setting voor een regenachtige bingewatch dag, gezien de enge onweersbuien en black-outs die in deze kleine fictieve stad plaatsvinden.

Black mirror

Geniet van hoe donker het buiten is doormiddel van de angst en de technologische afschuw van deze veelgeprezen serie. Het leuke ervan is dat je elke aflevering een nieuw verhaal te zien krijgt. 

Designated survivor 

In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika, nadat een aanval op Washington het hele bestuur onderuit heeft gehaald, in de handen van een gewone ambtenaar die dan opeens president wordt. Een serie bomvol gezonde spanning. 

Bron: Glamour US | Beeld: Gillmore Girls

Laatste nieuws