Dit zijn de 5 ‘ugly’ herfsttrends en zo combineer je ze

Let's get comfy.

Lees ook

De ‘uglytrends zijn helemaal hét in modeland. Veel influencers negeren wat ‘in’ of ‘flatterend’ is en gaan voor kleding dat comfortabel zit en makkelijk te combineren is. Daarom 5 ‘ugly’ trends voor je op een rij en hoe je ze kunt combineren. 

1. Straight leg jeans 

Terwijl skinny’s en de klassieke mom jeans vaak je eerste keuze is, zien we nu overal de straight jeans voorbij komen. Deze specifieke stijl is comfortabel en past overal bij. 

Lees ook: De plaid broek is terug van weggeweest

2. Pofmouwen

Pofmouwen zijn al een paar seizoenen een enorme trend. Maar de jaren ’80 schoudervulling vibe is nu pas echt happening. Ga voor subtiel of pak groots uit. Alles kan! Van gekke kleuren en ruches tot plooien.

3. Sokken en dad sneakers 


De ugly dad sneakers zijn niet meer weg te denken. Door hoge sokken te combineren met je sneakers is je comfy look helemaal compleet. 

4. Cargo broeken

Terwijl de cargo broek geen subtiele keuze is, door de volumineuze vorm en de opvallende zakken, hoef je niet bang te zijn om all-in te gaan met deze trend. 

5. Birkenstocks

Birkenstocks zijn letterlijk de modewereld weer binnengedrongen. Ze lijken misschien de niet-traditionele schoenkeuze, maar de chuncky sandalen lijken de opvolger te zijn van je standaard slides en flats.

Bron: Who What Wear | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook