Marie Claire’s beautynieuws

Met deze verzorgende producten houdt je je huid happy.

Lees ook

De laatste weetjes die je wilt weten op het gebied van beauty. Elke maand tippen we de nieuwste producten, van verzorgende mascara’s tot aan fijne lippenbalsems. Deze nieuwe producten zijn aankomend seizoen te vinden in de winkel. 

Zijdezacht

Op het beauty-menu van deze maand: een zacht huidje dankzij natuurlijk oliën of zijde-extract, hebberigmakende make-up lanceringen en een goed gereinigde huid toe.

Lees ook: Deze voedingsmiddelen zorgen voor een stralende huid

Alles Gucci

Hoera, de make-uplijn van Gucci komt eindelijk naar Nederland. Met onder andere maar liefst 58 lipsticks in drie verschillende finishes: satijn, een subtiele glans en een gekleurde balm. Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Mousserend

De nieuwe reinigingsmousse van Sisley verwijdert je make-up, reinigt je huid diep en schijnt ook preventief tegen vervuiling te werken. Het schuim voelt lekker vol en rijk, en ruikt – zoals je gewend bent van Sisley – superlekker.

Een-tweetje

Clarinsʼ nieuwe huidverzorging bevat twee texturen die bij het aanbrengen versmelten op de huid. Het ene deel is een voedende olie, het andere deel een luchtige crème. Beide zijn volledig natuurlijk en trekken lekker snel in.


Silky

Een supervoedende crème hoeft niet per se vol en rijk aan te voelen. Deze crème van Sensai voelt zo licht als een veertje, maar bevat wél een hoge dosis van Sensais iconische zijde-extract. Fijn als dagcrème, want met zʼn anti-oxidanten beschermt-ie tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Glitterpret

Deze multifunctionele glinstergel is een partijtje in een potje. Je dept ʼm met je vingertoppen op de plekken die het licht vangen: hoog op je jukbeenderen bijvoorbeeld, of op je sleutelbeenderen als je naar een feest gaat, ook heel mooi.

Chanel Le Gel Pailleté, €45

Bron: Marjolein Vermeij | Beeld: Jason Lloyd-Evans

Laatste nieuws

Zie ook