Marie Claire's weekendtips

Dit is er aankomend weekend te doen.
Marie Claire's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Ceuvel Kledingruil 

Waarom nieuwe kleding kopen als je je oude kleding ook kunt ruilen? Café de Ceuvel organiseert een grote kledingruil om gehoor te geven op die vraag. Pak deze kans om een nieuwe garderobe te scoren. En draagt bij aan duurzaam consumeren! Klik "hier"  voor meer informatie.

Wanneer:
Zondag 13 oktober

Waar:
Café de Ceuvel
Korte Papaverweg 4
1032 KB Amsterdam

Museumnacht Amsterdam

Elk jaar openen Amsterdamse musea op de eerste zaterdag van november hun deuren tijdens de Museumnacht Amsterdam. Tijdens deze bijzondere avond kun je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de vaste collecties van bijvoorbeeld de Hermitage Amsterdam of het Stedelijk Museum. Woon alle speciale programma's bij en bezoek zoveel musea als je zelf wil. 

Enne, de kaartverkoop gaat ontzettend snel, daarom alvast een kleine tip van ons om er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Benieuwd? Klik "hier" voor meer informatie.

Wanneer:
Zaterdag 2 november

Waar:
Musea in Amsterdam

Leer Dordt kennen tijdens de Cultuurnacht

Nog nooit in Dordrecht geweest? Een uitstekende manier om de stad te leren kennen is tijdens de Dordtse Cultuurnacht. Liefhebbers van cultuur en uitgaan kunnen op zaterdag 12 oktober gratis kennismaken met het aanbod in de stad. Een avond vol muziek en gezelligheid. Klik "hier" voor meer informatie.

Wanneer:
Zaterdag 12 oktober

Waar:
Dordrecht

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e261e551c8d3', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });