Zo kom je erachter hoe je gezicht zal verouderen

Interessant.
Zo kom je erachter hoe je gezicht zal verouderen

Ook benieuwd hoe je gezicht zal verouderen? Blijkbaar kun je je al een beetje voorbereiden waar je lijntjes kunt gaan verwachten. Het heeft namelijk alles te maken met je gezichtsuitdrukking. Er zijn drie categorieën waar je onder kan vallen en waar je later dus lijntjes kunt verwachten. 

Glimlachen

Deze expressie is mooier dan het voortdurend fronsen met je wenkbrauwen. Maar helaas leidt dit ook nog steeds tot rimpels. Je hebt namelijk de neiging om met je ogen te knijpen als je glimlacht. Dus als je een standaard 'lacher' bent, verwacht dan dat je kraaienpootjes kunt ontwikkelen in de tere huid rondom je ogen. Glimlachen kan ook bijdragen aan het creëren van meer uitgesproken rimpels. Bijvoorbeeld de rimpels die vanaf de zijkanten van je neus naar de mondhoeken lopen.

Lees ook: Instagram verwijderd deze belangrijke functie

Fronsen

In de loop der jaren zorgt het herhaaldelijk fronsen voor verticale lijnen tussen de wenkbrauwen. De kans is dan ook groter dat je snel rimpels krijgt op de rest van je voorhoofd.

Voorhoofd

Ooit iemand ontmoet die er altijd verbaasd uitziet? Je voorhoofd 'optrekken' of er verbaasd uitzien kan leiden tot horizontale rimpels op het voorhoofd.

Andere expressies 

Naast deze drie categorieën zijn er nog enkele andere uitdrukkingen. Sommige mensen trekken hun mondhoeken naar beneden. Dat kan leiden tot marionetlijnen aan beide kanten van je mond. Anderen hebben de neiging om hun kin te verkrampen, wat ook een verouderd uiterlijk kan creëren doordat je kin er als een 'sinaasappelschil' uit kan zien (ook wel sinaasappelhuid genoemd). 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e52fda6e64ab', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });