Een paar vegan beautymerken voor je op een rij

Oh, yes!

Lees ook

Klaar om een veganistische levensstijl te omarmen? Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Steeds meer schoonheidsmerken gaan op in de vegan hype en laten de ingrediënten van dierlijke oorsprong achterwege. Als je erover nadenkt om de overstap te maken, dan is dit de plek waar je moet beginnen.

1. Lush

Lush staat bekend om de handmade veganistische en diervriendelijke producten. Ze hebben een make-up assortiment van mascara, vloeibare eyeliners tot oogschaduw en lippenstiften. Ook probeert Lush om geen plastic te gebruiken in hun verpakkingen. Enne, je kunt de verpakkingen terug brengen naar de winkel zodat ze deze kunnen hergebruiken. Erg duurzaam dus!

Lees ook: Vijf kapsel die je haar direct voller laten lijken

2. Inika

Inika is ongetwijfeld een van de meest populaire veganistische make-up merken, en heeft een ruime keuze aan vloeibare foundations, crèmes en super gepigmenteerde lippenstift.

3. Axiology

Axiology is een veganistisch lippenstift merk dat zich richt op het produceren van creamy, gepigmenteerde lippenstift met een groot spectrum van kleuren.

4. Kat Von D Beauty

Vorig jaar kondigde Kat Von D plannen aan om haar volledige cosmeticalijn te herformuleren om ervoor te zorgen dat elk product veganistisch is. Terwijl het proces een tijdje duurt, heeft ze al een sectie van haar website met de titel #VeganAlert die vol zit met producten die geen dierlijke producten of bijproducten bevatten, en die niet getest zijn op dieren.

5. PHB Ethical Beauty

PHB is trots op het maken van cosmetica met veilige, natuurlijke, biologische ingrediënten, hun producten zijn cruelty-free, vegan en 100% halal.

6. Jeffree Star Cosmetics

Het merk staat bekend om het creëren van een aantal van de mooiste oogschaduwpaletten die er zijn en gelukkig voor ons is elk product is 100% veganistisch. 

7. Eco Tools

Het merk EcoTools biedt een enorme keuze aan kwasten, gemaakt van gerecyclede materialen en cruelty-free. 


8. e.l.f. Cosmetics

Het betaalbare make-up merk, e.l.f. Cosmetics, is bij heel veel mensen een favoriet. Gelukkig is de gehele cosmetica lijn helemaal vegan.

9. Pacifica

Pacifica Cosmetics is niet alleen natuurlijk, maar de make-up lijn is ook 100% veganistisch.

10. Lime Crime

Dit cosmeticamerk staat bekend om de beroemde regenboog oogschaduwpaletten, vloeibare lippenstiften en prachtige highlighters. Yes, helemaal vegan! 

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook