Zo kwam Jenna Dewan achter de relatie van Channing Tatum en Jessie J

Pijnlijk...

Lees ook

Het is alweer even geleden dat Channing Tatum en Jenna Dewan de wereld shockeerden met het bericht waarin ze vertelden uit elkaar te gaan. Het stel was negen jaar samen en hebben samen 6-jarig dochtertje. Toch vonden de twee allebei na de scheiding al snel weer nieuw liefdesgeluk. Al was dat voor Jenna wel even pijnlijk.

Heftig

Jenna vertelt in haar boek Gracefully You: Finding Beauty and Balance in the Everyday voor het eerst over de pijnlijke breuk. Over het moment dat ze erachter kwam dat haar ex-hubby een relatie met zangeres Jessie J had, vertelt ze: “Daar zat ik dan, in een vliegtuig in mijn eentje. Ik kwam erachter met de rest van de wereld. Het kwam uit het niets. Het was heel lastig om daar netjes mee om te gaan.” 

Lees ook: Channing Tatum is kaal en we weten niet wat we ervan vinden

Geluk

Hiermee maakt ze duidelijk dat Channing haar niet op de hoogte had gebracht over zijn nieuwe liefde. En hoewel dat voor de danseres behoorlijk pijnlijk was, kon ze er uiteindelijk mee dealen en kon ze eindelijk verder. 

“Toen ik er klaar voor was, begon ik ook een geweldig persoon te daten.” En dat blijkt, want Jenna is momenteel zwanger van haar tweede kindje. Enne, Channing… die werd keurig up to date gebracht vóórdat ze het blijde nieuws aan de rest van de wereld vertelde. 

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook