Netflix dropt 6 nieuwe kerstfilms aankomende maand

Om alvast in de kerstsferen te komen.

Lees ook

Kerstmis komt vroeg naar Netflix dit jaar. De streamingdienst dropt maar liefst zes nieuwe films, van animatie tot vrolijke (cheesy) romcoms. Kom in november alvast in de feestelijk sfeer met deze nieuwkomers:

Holiday in the Wild 

Misschien niet je traditionele kerstverhaal. De film volgt Manhattanite Kate Conrad (gespeeld door Sex and the City’s Kristin Davis) op een reis naar Afrika waar ze, in plaats van een ’tweede huwelijksreis’ met haar man, alleen op reis is om zichzelf te vinden. Daar ontmoet ze piloot Derek Holliston (Rob Lowe) en samen redden ze een weesolifant en verzorgen ze hem in een lokaal olifantenreservaat, waar Kate uiteindelijk haar kerst doorbrengt. 

Lees ook: Zien: deze cultklassieker komt binnenkort naar Netflix 

Vanaf 1 november op Netflix. 

Let it Snow

Gebaseerd op de “Let It Snow” novel van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle. Deze film bevat een gestrande popster, een groep competitieve dansers, een mysterieuze vrouw bedekt met aluminiumfolie en een episch feestje in de lokale Waffle Town. De cast bestaat uit Liv Hewson, Kiernan Shipka, Mitchell Hope en Joan Cusack

Vanaf 8 november op Netflix.

Klaus

Dit is een van de ‘kinderfilms’ waar grote kinderen ook van zullen genieten. Een kerstverhaal over een postbode die een getalenteerde timmerman, Klaus, ontmoet en hem ervan overtuigt om speelgoed voor kinderen te maken en waarvan hij zegt dat hij die gratis zal leveren. Een nieuwe kijk op de creatie van de kerstman.

Vanaf 15 november te zien op Netflix. 

The Knight Before Christmas

Een typische romantische kerstfilm. Het gaat over een middeleeuwse ridder (Josh Whitehouse) die op magische wijze naar het heden wordt getransporteerd. Daar valt hij natuurlijk voor een uitgeputte middelbare school lerares (Vanessa Hudgens) die de liefde heeft opgegeven. Heerlijk wegkijken dus! 


Vanaf 21 november te zien. 

Holiday Rush

Een familie kerstverhaal, over een alleenstaande vader en radio DJ Rashon “Rush” Williams (Romany Malco), die zijn baan verliest net op het moment wanneer zijn kinderen hun dure verlanglijstjes delen. Hoewel zijn producent en tante (Darlene Love) er alles aan doet om hem weer aan het werk te krijgen bij een ander radiostation, moet het gezin snel leren om het met minder te doen en een eenvoudiger leven te omarmen. 

Vanaf 28 november op Netflix te zien. 

A Christmas Prince: The Royal Baby

Het vervolg van A Christmas Prince (2017) en A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018). Koningin Amber en Koning Richard, bereiden zich voor op de geboorte van hun eerste koninklijke kind. Alsof je naar een kerstversie van het leven van prins Harry en Meghan Markle kijkt. 

Niet in november, maar vanaf 5 december te zien op Netflix. 

Bron: InStyle | Beeld: Let It Snow, The Knight Before Christmas, A Christmas Prince, Holiday Rush, Holiday in the Wild | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook