Pretty Little Liars-actrice Shay Mitchell bevallen van een dochter

Op een roze wolk.
Pretty Little Liars-actrice Shay Mitchell bevallen van een dochter

Babynieuws! Shay Mitchell is bevallen van haar kleintje. De 32-jarige deelde zondag een foto waarop ze het handje van haar baby vasthoudt. "Ik laat nooit meer los", schrijft ze erbij.

Miskraam

Het is het eerste kind voor de Pretty Little Liars-actrice en haar vriend, presentator en acteur Matte Babel. De twee zijn al een paar jaar samen. In januari maakte Shay bekend dat ze het jaar ervoor een miskraam had gehad na veertien weken zwangerschap.

Lees ook: Zo kwam Jenna Dewan achter de relatie van Channing Tatum en Jessie J

Geslacht

In juni kondigde de actrice, die dit jaar te zien was in serie You, aan dat ze opnieuw zwanger was. Een maand later deelde ze foto's van haar gender reveal party, waar ze erachter kwam dat ze een dochter verwachtte doordat vrienden twee als Power Rangers verkleedde acteurs hadden ingehuurd die zogenaamd op de vuist gingen. De roze Power Ranger won dat gevecht.

Wanneer de baby precies is geboren en hoe het meisje heet, heeft de kersverse moeder nog niet bekendgemaakt.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2962f90c5a9', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });