Zien: Meghan Markle emotioneel in documentaire

Meghan vertelt over het kersverse moederschap.

Lees ook

Voor de film volgde de Britse zender ITV prins Harry en Meghan Markle tijdens hun tiendaagse reis door Zuid-Afrika vorige maand. Journalist Tom Bradby, die al twee keer eerder een documentaire maakte met de prins in Afrika, praatte met het paar over het leven als royal, hoe zij als jong gezin omgaan met alle media-aandacht en over de doelen die hun na aan het hart liggen.

Sussex’jes

Naast dat de Sussex’jes op de voet werden gevolgd tijdens hun trip, heeft de journalist ook af en toe een een-op-een interview met de twee. Zo spreekt Tom Meghan over het kersverse moederschap. Een gesprek waarbij de tranen zichtbaar worden ingeslikt.

Lees ook: Meghan Markle is fan van deze herfsttrend


Kwetsbaar

Wanneer haar wordt gevraagd naar haar leven als kersverse moeder, krijgt de hertogin van Sussex het zichtbaar moeilijk. “Kijk, elke vrouw – en al zeker als je zwanger bent –  is echt kwetsbaar. Dus dat was echt een uitdaging. Je hebt net een kleintje en als vrouw… het is veel. Dus je gooit het maar mee op de hoop, terwijl je probeert om een nieuwe mama of een pasgetrouwde vrouw te zijn”. 

Ook bedankt ze de journalist dat hij vraagt hoe het nou met haar gaat. “Slechts weinig mensen vragen mij of het wel goed met me gaat. Maar achter de schermen is het wel de realiteit waar ik door ga.” Wanneer Tom voorzichtig constateert dat het dan niet zo goed met Meghan gaat, bevestigt ze dit met de woorden “Ja, dat klopt.”

Harry en Meghan hebben inmiddels bekend gemaakt een break van zes weken in te lassen om tot rust te komen. 

Bron: Grazia | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook