Miley Cyrus deelt sneer uit naar ex-man Liam Hemsworth

Ai...

Lees ook

Miley Cyrus heeft via Instagram uitgehaald naar haar ex-man Liam Hemsworth. Volgens fans was de zangeres van mening dat ‘alle mannen slecht waren’, totdat ze haar huidige partner Cody Simpson ontmoette. 

Liefdesleven

Voor Miley is 2019 een turbulent jaar als we kijken naar het liefdesleven van de zangeres. In augustus verbrak de actrice na acht maanden haar huwelijk met de Australische acteur.

Hoewel de twee goed uit elkaar leken te zijn gegaan, doet Miley nu toch nog wat stof opwaaien. De zangeres deelt namelijk een behoorlijke sneer uit naar haar ex-man in een Instagramvideo. 


Lees ook: Liam Hemsworth datet met deze actrice 

Video

In de video spreekt Miley over ‘hoe slecht alle mannen zijn’ en dat ze ‘wel lesbisch moest zijn daarom’. Nadat Miley en Liams huwelijk ten einde kwam, had Miley al snel een nieuwe liefde gevonden. Namelijk blogger (en ex-vriendin van The Hills-ster Brody JennerKaitlynn Carter. Ook deze romance was maar van korte duur.

Inmiddels lijkt de 26-jarige zangers happily in love met Cody, want de twee lijken – als we de Instagramfoto’s moeten geloven – onafscheidelijk. Zou hij dan wel the one zijn?

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook