Marie Claire's weekendtips

Dit wil je aankomend weekend doen.
Marie Claire's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

GEORGIO'S CAFE

Onlangs geopend en nu al een hit: Georgio's Café aan de Amsterdamse Stadhouderskade. Hier eet je heerlijke Italiaanse gerechten van chef Fabrizio Pinna, die de liefde voor koken op Sardinië meekreeg van zijn nonna. Het café doet je denken aan een klassieke New Yorkse trattoria uit de jaren vijftig. Zeven dagen per week geopend voor diner, in het weekend ook voor lunch en brunch. 

Waar:
Georgio's Café
Stadhouderskade 7
1054 ES Amsterdam

Sustainable Archive Sale 

Donderdag en vrijdag is het zover. Studio Hotstuff, Charlie + Mary, T.I.T.S. Store en Take It Slow bundelen hun krachten samen en organiseren een archive sale. Met merken als Frisur, Filippa K, Alchemist, Dr. Denim, Matt & Nat en nog veel meer. Van 60% tot 80% korting! 

Wanneer:
Donderdag 24 oktober | 17:00 - 21:00 uur
Vrijdag 25 oktober | 12:00 tot 19:00 uur 

Waar: 
Prinsengracht 201 
1015 DT Amsterdam

Zien: De Liefhebbers

De onderlinge relaties van vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber komen op scherp te staan als blijkt dat hun vader zijn ziekte heeft verzwegen. Om nader bij elkaar te komen zullen ze de confrontatie met elkaar én zichzelf moeten aangaan. Met o.a. Hadewych Minis, Theo Maassen, Beppie Melissen en Jelka van Houten

Wanneer:
Vanaf donderdag 24 oktober in de bioscoop

Waar:
Bioscopen door heel Nederland

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e29628aed044', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });