De 10 vriendinnen die elke vrouw in haar leven heeft

Fitness freak tot de roddeltante

Elke vrouw heeft een aantal vriendinnen die hoogstwaarschijnlijk je tegenpolen zijn – van degene die altijd te laat is tot de fitness freak. Maar er is ruimte voor iedereen. Hier zijn tien soorten vriendinnen die je zeker kent.

1. De vriendin die te open is

Vijf minuten na je eerste ontmoeting wist je haar favoriete sekspositie, hoe zwaar haar menstruatie is, plus haar volledige relatiegeschiedenis. ‘Teveel delen’ staat gewoon niet in haar vocabulaire.

Lees ook: 5 redenen waarom je het altijd koud hebt

2. De lopende ramp

De enige persoon die je kent die een vlucht heeft gemist ‘omdat ze naar de verkeerde luchthaven is gegaan/een dag te laat op het vliegveld arriveerde/dacht dat haar rijbewijs ook als legitimatiebewijs geldt bij de douane’. 

3. De vriendin die altijd weet wat ze moet zeggen

Break-up? Heb je de baan niet gekregen? Droomjurk uitverkocht in jouw maat? Zij is degene bij wie je altijd terecht kunt voor comfort en advies.

4. De roddeltante

Ze is de eerste die weet wie met wie naar bed gaat en deelt haar informatie graag met anderen. Je doet alsof je boven alles staat, maar je houdt stiekem van de sappige details.

5. De vriendin die altijd als eerst op de dansvloer staat

Je hebt een paar drankjes nodig om in beweging te komen, maar zij staat als eerste op de dansvloer. Zelfs als het leeg is. Om 5 uur ’s middags…

6. De fitness freak

Ze drinkt mocktails, mist nooit een sportschool sessie, en traint altijd met een doel. Het is verbijsterend.

7. De vriendin die er altijd goed uitziet

Ze heeft een figuur waar je ‘U’ tegen zegt en zou zelfs een supermarktuniform stijlvol kunnen maken. Enne, ondanks dat je soms een tikkeltje ‘jaloers’ bent, bewonder je haar enorm. Want: gratis fashion advies. 

8. De vriendin die nooit luistert

Je kunt een superlang gesprek met haar hebben over iets, maar de volgende keer dat je het ter sprake breng, herinnert zij zich niets meer. 

9.Degene die ALTIJD geld moet lenen

We kennen allemaal wel iemand. Ze geeft haar loon uit zodra ze het krijgt en ‘vergeet’ haar portemonnee als je met haar uit eten gaat.

10. De sassy vriendin

Daag haar voor alles uit en ze zal het accepteren. Ze heeft lef en ze gaat niet zonder slag of stoot ten onder. We zouden allemaal meer op haar moeten lijken. Punt uit.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: So Undercover

Laatste nieuws