Marie Claire’s beauty nieuws

Een fijne, groene herfst met deze beauty-vondsten!

De laatste weetjes die je wilt weten op het gebied van beauty. Elke maand tippen we de nieuwste producten, van verzorgende mascara’s tot aan fijne lippenbalsems. Deze nieuwe producten zijn aankomend seizoen te vinden in de winkel. 

Beauty-vondsten 

Eén blik op deze nieuwe beauty-vondsten en je weet: dit wordt een fijne, groene herfst. 

Best of both 

De nieuwe foundation van Clarins houdt het midden tussen skincare en make-up. Hij geeft een egale en stralende teint en heeft op de lange termijn ook anti-aging benefits. 

Fluweelzacht

Droge wangen tijdens de koudere maanden? Dit nachtmaskertje met extract van saffraanbloem, katoenzaadolie en pro-vitamine B5 herstelt je huid terwijl je slaapt. Twee keer per week aanbrengen in plaats van je normale nachtcrème. 

Prime time

Het lijkt een toefje wasabi, maar als je deze primer aanbrengt smelt-ie mooi samen met je huid. Hij maakt poriën minder zichtbaar en zorgt voor een mooie, matte basis voor je make-up. 

Lekker M/V

Creative Director Alessandro Michele wil verassen met zijn geurcreaties voor Gucci. En dat is gelukt met zijn nieuwste pareltje, dat vooral genderloos en tijdloos moest zijn. Kamille speelt de hoofdrol, met cederhout en sandelhout als sidekicks. 

Bron: Marjolein Vermeij | Beeld: Jason Lloyd-Evans

Laatste nieuws