Marie Claire's weekendtips

Dit is er aankomend weekend te doen
Marie Claire's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Leiden International Film Festival

Van 1 tot en met 10 november vindt de 14e editie van het Leiden International Film Festival (LIFF) plaats. Tijdens deze bijzondere avond kun je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van allerlei verschillende films. Kies uit één van de honderden films die op vaste locaties in de stad worden afgespeeld. Klik 'hier' voor het hele progamma.

Wanneer:
31 oktober tot 10 november

Waar:
Vaste bioscoop locaties in Leiden

Sample Sale Lois Jeans

Dit weekend kun je jouw favoriete Lois Jeans items scoren tijdens de sample sale. Hier vind je de bekende jeans met kortingen tot 70%. Buiten de iconische fits kun je ook zeldzame, handgemaakte items uit Spanje aan je garderobe toevoegen. Dit jaar vind de sample sale plaats op een nieuwe locatie bij Parq Studios.

Wanneer: 
Vrijdag 1 november en zaterdag 2 november

Waar:
Parq Studios

Popronde Rotterdam

De Popronde is een rondreizend popfestival dat elk najaar een aantal steden overneemt met de toekomst van Nederlandse muziek. Op zaterdag 2 november strijkt het festival neer in Rotterdam. Cafés als De Witte Aap, Melief Bender en Stalles worden voor een avond omgetoverd tot poppodium. Met dit zeer gevarieerde progamma zal niemand zich vervelen. Je kunt vanaf half acht terecht bij de Popronde-stand van 3voor12 op het Eendrachtsplein voor polsbandjes, oordopjes, cd's en andere merchandise. De toegang is gratis. Voor meer informatie kun je 'hier' kliken.

Wanneer:
Zaterdag 2 november

Waar:
Eendrachtsplein, Rotterdam

Pasar Malam

Als je van Aziatisch eten, exotische muziek en lekker dansen houdt is dit het perfecte uitstapje. Twee dagen lang kun je genieten van de Aziatische cultuur. Bezoek de oriëntaalse markt, woon allerlei soorten optredens bij en geniet volop van het lekkere eten bij de snackstands en restaurants. 

Wanneer:
2 november en 3 november

Waar: 
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
Rijswijk

Lampe Berger 

Maison Berger Paris komt nu met iets heel leuks. Ze hebben een nieuwe luxe 'lamp' ontworpen, genaamd de Lampe Berger Resonance. Het zuivert de lucht in je huis en voorziet hem tegelijk van een heerlijke parfum. Leuk dus voor in huis. Enne, vroeger vond je 'm al bij bekende designers als Coco Chanel, Picasso, Colette en Jean Cocteau

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e29378cefd3b', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });