Onthuld: de kapsels waar mannen blijkbaar van houden

Als we er zelf maar tevreden mee zijn.

Lees ook

Vrouwen en hun haren zijn nogal een dingetje. Als het kort is, willen we het weer lang hebben. En als het dan eindelijk weer lang is, besluiten we spontaan om een afspraak bij de kapper te maken. Maar wist je dat mannen blijkbaar ook zo hun voorkeuren hebben?

Lees ook: Dit is dé haarkleur van dit seizoen

Favorieten

1. Golven
Volgens mannen is het golvende haar van Rosie Huntington-Whitely een topper onder de vrouwenkapsels. Simpel, elegant en natuurlijk.

2. Een hoge paardenstaart
De hoge paardenstaart is een look die ze doet denken aan de middelbare school. Supersimpel en blijft ook nog eens de hele dag goed zitten.

3. Een rommelige knot
Het hoeft allemaal niet zo netjes, soms vinden mannen het ook gewoon leuk als je een rommelig knotje op je hoofd hebt zitten. 

4. Lang, stijl haar
Een scheiding in het midden, even snel een stijltang door je haar heen halen et voilà, meer heb je niet nodig.

5. Een warrige pony
Het moet er niet uitzien of je een klein kind bent, maar als je net zulke bangs als Alexa Chung hebt, dan zit je volgens de mannen goed.

6. Een losse vlecht
Een losse vlecht ziet er lekker nonchalant uit. En aangezien de rommelige knot al goed scoorde, doet een losse vlecht ook het werk voor je. 

7. Een messy paardenstaart
Hoewel de strakke paardenstaart ook als één van de favorieten wordt gezien, vinden mannen het ook aantrekkelijk als je een wat rommeligere paardenstaart hebt. Mannen denken dat vrouwen weinig tijd nodig hebben voor zo’n kapsel, maar wij weten wel beter!

8. Vlechten
Een middenscheiding en aan elke kant een lage vlecht; mannen houden van deze look omdat het hun doet denken aan hun schooltijd. Hmm, oké?

9. Een schuine paardenstaart
Het ziet ernaar uit dat mannen gek zijn op paardenstaarten. Een schuine, lage paardenstaart scoort daarom ook goed. 

10. Veel volume
Je hoeft niet elke dag in de weer met salt spray en volume mousse, maar naar een feestje vinden mannen het leuk als je uitpakt qua haar.

Of we ons iets van dit lijstje moeten aantrekken? Of course not. Het belangrijkste is dat je voor een kapsel gaat waar jij die dag zin in hebt en die jij mooi vindt staan. 

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Welke soort pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ideaal als je even wat anders met je haar wilt.

Moet je tijdens een sollicitatie je side hustle benoemen?

Van af en toe een evenement organiseren tot kleding verkopen in je eigen webshop.
capsulegarderobe

Zo stel je een goede basis samen voor je capsulegarderobe

Enkele tips + welke items je het beste kun opnemen in je kerncollectie.

Zie ook