Winnen: 10x kaartjes voor de VIP sample sale van Fabienne Chapot en 5x €50 shoptegoed (gesloten)

Dit wil je! [Gesloten]

Lees ook

De sample sale van Fabienne Chapot komt er weer aan. Enne, wij hebben heel leuk nieuws!  We mogen namelijk 10 lezeressen blij maken met een kaartje voor de VIP sample sale op donderdag 7 november aanstaande. Dit betekent dat je een dag eerder dan de reguliere sale toegang hebt en dus als eerste de samples kunt bemachtigen. En dat is nog niet alles. Onder de 10 winnaars, maken er 5 ook nog eens kans op 50 euro shoptegoed. 

Winnen

Je maakt nu kans op een kaartje en 50 euro shoptegoed voor de VIP sample sale van Fabienne Chapot. Wat je moet doen? Vul het onderstaande winformulier in en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot dinsdag 5 november. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire na berichtgeving geen antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.  

Collectie 


Benieuwd wat je onder andere kunt verwachten tijdens de sale? Scroll naar beneden voor de collectie van Fabienne Chapot. 

Beeld: Fabienne Chapot

Laatste nieuws

Zie ook