Deze celeb is het gevaarlijkst om te googelen

Gevolgd door deze beroemdheden.

Lees ook

Wees voorzichtig als je op internet informatie opzoekt over Alexis Bledel. Bij haar is de kans namelijk het grootst om op een site met schadelijke software te belanden.

Gevaarlijk

Dat heeft cyberbeveiliger McAfee berekend. Cybercriminelen springen in op de aandacht die ze krijgt voor haar rol als Ofglen in The Handmaid’s Tale. Alexis speelde ook in Gilmore Girls en Sisterhood of the Travelling Pants.

Op de tweede plaats staat James Corden, terwijl Sophie Turner derde is. In de top 10 staan verder Anna Kendrick, Lupita Nyong’o, Jimmy Fallon, Jackie Chan, Lil Wayne, Nicki Minaj en Tessa Thompson.

Virus

Veel van de gevaarlijke links over Alexis Bledel bevatten een verwijzing naar torrents. Criminelen proberen zo mensen te lokken die The Handmaid’s Tale willen kijken zonder abonnement op streamingdienst Hulu. McAfee ziet dat ook bij Sophie Turner, die bekend is als Sansa Stark uit Game of Thrones.

McAfee maakt voor het dertiende jaar zo’n gevarenranglijst. Vorig jaar was actrice Ruby Rose de gevaarlijkste zoekopdracht. De Leidse dj Armin van Buuren was in 2015 de gevaarlijkste celebrity wereldwijd.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook