Bingen maar! Deze nieuwe Netflix-serie wordt je quilty pleasure

Er staat weer een nieuwe realityserie op Netflix!

Bling Empire

Er staat weer een nieuwe realityserie op Netflix en we kunnen je vertellen dat je deze gegarandeerd op je kijklijst wil zetten. Geen datingshow dit keer, maar een serie over exorbitante feestjes, kasten gevuld met Gucci en bezoekjes aan Parijs per privéjet. Jep, we hebben het over Bling Empire.

Netflix-hit

Bling Empire staat pas net op Netflix, maar wordt nu al beschouwd als dé Netflix-hit van 2021. De serie lijkt volgens kijkers een beetje op de populaire film Crazy Rich Asians, want net zoals in deze film, krijg je ook in deze serie een kijkje in de extravagante levens van de rijke Aziatische gemeenschap (maar dan in Los Angeles).

Luxe leven

Echter gaat het in deze serie niet alleen over het luxeleventje dat de castleden leiden, maar er wordt ook een hele andere kant van hun leven belicht. Zo worden er ook serieuze onderwerpen zoals adoptie, vruchtbaarheidsproblemen en traditionele familiewaarden besproken.

Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen, maar plannen voor een tweede seizoen liggen al op tafel. "Het lijkt me geweldig om met iedereen naar Zuid-Korea te gaan", vertelt Kevin Kreider, een van de castleden aan Entertainment Tonight. "Ik denk dat dat een goede culturele ervaring zou zijn."

Bekijk hieronder de trailer.

Lifestyle
  • Grazia
  • Bling Empire
  • YouTube