Sex and the City reboot bevat ook een coronaverhaallijn

Actrice Sarah Jessica Parker deelde onlangs details over de verhaallijn van de reboot.

Lees ook

Dat er een Sex and the City reboot aankomt was toch wel het beste nieuws van januari. We can’t help but wonder hoe het Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes anno 2021 zal vergaan. Een ding weten we wel: corona zal ook het leven van de New Yorkers beïnvloeden.

Corona

Waarover de revival And Just Like That precies zal gaan is nog even afwachten. Ook actrice Sarah Jessica Parker wacht nog vol smart op het script van showrunner Michael Patrick King, zo vertelde ze aan Vanity Fair. Maar natuurlijk weet de actrice achter personage Carrie Bradshaw al wel het een en ander over de verhaallijn.

“Het is ongelooflijk divers op een heel opwindende manier”, vertelde ze daarover. De 55-jarige Parker laat daarnaast weten dat ook corona in de serie voorkomt. “Natuurlijk maakt het deel uit van de storyline. Het is de stad waar de karakters in wonen.” Ze doelt daarmee op het feit dat New York een van de zwaarst getroffen delen van de Verenigde Staten is.

Carrie, Charlotte en Miranda in 2021

Ook maakt de actrice duidelijk dat ze ongelooflijk veel zin heeft in de reboot. “Ik denk dat Cynthia, Kristen en ik allemaal enthousiast zijn over de tijd die verstreken is. Wie zijn ze (Carrie, Charlotte en Miranda, red.) in deze nieuwe wereld? Waar zijn ze tekortgekomen als vrouwen, als vrienden, en hoe vinden ze hun weg? Ik ben zo nieuwsgierig naar hoe de schrijvers zich deze vrouwen vandaag de dag voorstellen.”

Net als Sarah Jessica Parker kruipen ook Kristin Davis en Cynthia Nixon weer in de huid van hun personages Charlotte York en Miranda Hobbes. Kim Cattrall gaan we in And Just Like That niet terugzien als Samantha Jones. Eerder vertelde Sarah Jessica al aan TMZ dat er geen vierde hoofdpersoon voor de reboot wordt gecast. “We hebben New York al als het vierde karakter. Er zullen veel interessante, nieuwe karakters verschijnen en daar heb ik superveel zin in.”

Bron: Vanity Fair | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws

Zie ook