Deze Netflix-hit sleepte gisteren verrassend genoeg een Golden Globe nominatie in de wacht

Oh, mon dieu! 

Lees ook

Het was dé Golden Globe verrassing van woensdag: naast series als The Flight Attendant en The Great sleepte ook Netflix’ Emily in Paris een nominatie voor Best Television Series in de wacht.

Golden Globe nominaties 2021

Emily in Paris was zo’n serie die velen aan het haatkijken waren. De verhaallijn was allesbehalve realistisch, maar wat was het toch een heerlijke serie om mee weg te dromen. Dat de Netflix-hit gisteren een nominatie voor Beste Serie ontving, kwam dan ook als een behoorlijke verrassing.

Het is overigens niet alleen de serie die een nominatie ontving. Ook actrice Lily Collins werd genomineerd voor haar rol als Emily in de categorie Best Performance by an Actress in a Television Series.

Beste Actrice

“Ik voel me zo vereerd om genomineerd te zijn voor een Golden Globe”, liet Lily herself op Instagram weten. “Ik ben blij voor zowel mijn Emily In Paris als mijn Mank families. Wat een wilde ochtend. Extatisch en dankbaar dekken de lading niet eens…”

Naast Lily Collins zijn ook Kaley Cuoco (The Flight Attendant), Elle Fanning (The Great), Jane Levy (Zoey’s Extraordinary Playlist) en Catherine O’Hara (Schitt’s Creek) genomineerd voor de beste prestatie als actrice in een tv-serie.

Bron: Forbes | Beeld: Emily in Paris, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook