Trending: deze top is terug van weggeweest 

Deze tops gaan we in het voorjaar veel terugzien.

Goed voor de dag komen, zonder er veel moeite voor te hoeven doen. Dat doe je in het voorjaar met de sweetheart neckline top. In 2019 veroverde het item al menig modehart en in 2021 lijkt de top weer helemaal back in fashion.

De top

Momenteel wint de sweetheart neckline top opnieuw aan populariteit. Iemand die vanaf het eerste uur overtuigd was van de top, was model Rosie Huntington-Whiteley. Zij werd in de zomer van 2019 gespot in een rode versie van het merk Khaite.

Styling

De sweetheart neckline top is een absolute must voor degenen die de dikke winterbreisels zo snel mogelijk achter zich willen laten en willen gaan voor een subtielere knit. Bovendien omarmt deze top het vrouwelijk silhouet en accentueert het je rondingen.

Een sweetheart neckline staat prachtig bij een simpele jeans en geeft je outfit de finishing touch die het nodig heeft, zonder overboard te gaan. Combineer een body of de cropped versie met een high waist jeans en maak je outfit af met een riem of leg de nadruk op je hals met een subtiele ketting.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws