Op deze manier wordt Samantha uit de SATC-reboot geschreven

And just like that wordt Samantha Jones uit de serie geschreven. 

Lees ook

Dat het niet meer zo botert tussen Kim Cattrall en haar Sex and the City-tegenspeelster Sarah Jessica Parker was al langere tijd geen geheim. De actrice zal daarom niet te zien zijn in het vervolg And Just Like That… Enne, in deze reboot gaan de meiden ook met een ruzie uit elkaar.

Bonje tussen Kim en Sarah Jessica

In januari kwam het heuglijke nieuws naar buiten dat er een vervolg komt op de immens populaire serie Sex and the City. Maar niet zo lang daarna bleek dat we Kim Cattrall niet gaan terugzien in haar iconische rol van Samantha Jones. En juist omdat Kim naar verluidt behoorlijk in de clinch ligt met Sarah Jessica Parker, wordt ook Samantha met een fictieve ruzie uit de serie geschreven.

Verhaallijn

“Mensen komen en gaan, net als in het echte leven”, vertelt Casey Bloys, Chief Content Officer bij HBO Max daarover aan TV Line. “Vriendschappen vervagen en nieuwe vriendschappen ontstaan.”

Voor Bloys en het SATC-team staat een realistisch en honest script voorop. In de serie kruipen Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis opnieuw in de huid van hun karakters Carrie, Miranda en Charlotte. “Ze proberen een eerlijk verhaal te vertellen over vijftigjarige vrouwen in New York”, aldus Bloys. “Het moet ook een beetje natuurlijk aanvoelen. Vrienden die je op je dertigste had, zijn er soms niet meer als je vijftig bent.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws

Zie ook