Verwijderalarm! Deze films verdwijnen deze maand nog van Netflix

Deze films moet je heel snel gaan kijken.

A Star Is Born

Eens in de zoveel tijd houdt Netflix een grote opruimbeurt, waarbij de nodige goede films en series van de streamingdienst sneuvelen. Helaas is het in februari weer zover en worden er weer een hoop goede titels offline gehaald. Ach, wel weer een goede reden voor een filmavondje, toch? Dus pak de popcorn er maar bij, installeer je op de bank onder een dekentje en kijken maar.

Netflix

Als echte Netflix addicts doet het ons pijn om steeds afscheid te nemen van zoveel goede films en series. Waar de kroegen, bioscopen en sportclubs het afgelopen jaar dicht gingen, wist Netflix ons hart altijd te verwarmen. Helaas heeft de streamingdienst te maken met aflopende contracten met bepaalde films en series, waardoor we hier binnenkort afscheid van moeten nemen. Enne, spoiler: A Star is Born en After moet je heel snel gaan kijken.

After

Helaas moeten we er inderdaad aan geloven: A Star is Born en After verdwijnen van Netflix. Tot en met 17 februari heb je nog de tijd om de drama tussen Tessa en Hardin te volgen in After. En die film wil je zien. Binnenkort kun je namelijk ook genieten van het tweede deel, After We Collided, bij Netflix. Ook het derde deel is al op komst. Kortom, After wil je niet missen. Ook heb je nog tot 19 februari om Lady Gaga te zien schitteren in A Star is Born.

Ook titels als Men in Black: International (17 februari), Smallfoot (19 februari), Midsommar (20 februari) en The Kindness Diaries (21 februari) zijn binnenkort niet meer te vinden op de streamingdienst. Een volledige lijst van de titels die in februari verdwijnen, vind je HIER.

Lifestyle
  • Tips en Weetjes
  • A Star Is Born