Ken jij de interieurtrend ‘New Heritage’ al?

Een klassieke stijl met een moderne twist.

Lees ook

Velen zitten inmiddels al 11(!) maanden thuis. Grote kans dat je al meerdere keren hebt nagedacht om je huis, appartement of studio een grote make-over te geven. En als je op zoek bent naar een nieuwe stijl, dan wil je de interieurtrend 'New Heritage' wellicht meenemen in je beslissing. Wat dit precies is? Een combinatie van de klassieke stijl vernieuwd met een moderne twist. Stay tuned!

The New Heritage

De klassieke New Heritage stijl is in een nieuw jasje gestoken door Westwing. Maak kennis met hun nieuwe collectie: 'The New Heritage'. Een combinatie van elegante kleuren, royale vormen én materialen die samen een geraffineerde uitstraling geven aan elk interieur. In eenvoudig Nederlands: een vleugje chic met vintage accenten!

“Heritage verbindt ons met emoties. Met deze collectie willen we de elegantie van tijdloze stukken samenbrengen met een nieuwe en frisse look. Met opvallende patronen en levendige elementen die in elk huis een statement kunnen maken, willen we interieurs bouwen die verhalen vertellen”, aldus Ale Tobler, Westwing Creative Director Private Label.

Trend

De trend behoudt het nostalgische gevoel, maar wordt nu gecombineerd met modern. Denk aan tijdloze items, maar dan in een fris jasje gestoken. De nieuwe collectie van Westwing is er een om ingedachte te houden. De capsule collectie bevat onder andere interieuraccessoires met opvallende patronen, extravagante fauteuils en klassieke spiegels.

Benieuwd geworden naar de trend? Snappen we! We selecteerden hieronder alvast onze favoriete items van The New Heritage collectie van Westwing.

The New Heritage collectie van Westwing kun je vanaf 19 februari HIER shoppen.

Beeld: Westwing

Laatste nieuws

Zie ook