Naast Samantha keert ook dít personage niet terug in SATC-reboot 

Wait, what?!

Dat Kim Cattrall niet terugkeert als Samantha in de SATC-reboot was voor fans al een behoorlijke shock. Opnieuw tarten de makers de grenzen, want naar verluidt keert ook Mr. Big niet terug in het vervolg van de serie.

In And Just Like That zal Carrie Bradshaw het moeten doen zonder haar grote liefde Mr. Big. Acteur Chris Noth keert namelijk niet terug in het vervolg van de geliefde serie Sex and the City om zijn rol van de entrepreneur op te pakken. Dit meldt Page Six.

Dit is overigens niet de enige teleurstelling. Ook David Eigenberg keert niet terug als de altijd zo trouwe love interest van Miranda. Hoe de makers van de reboot het nieuwe verhaal zonder Steve én Mr. Big gaan vormgeven is nog maar de vraag. Of het enkel om geruchten gaat? We sure hope so. Zender HBO, waarop And Just Like That… uitgezonden zal worden, wilde niet reageren.

Diversere cast

Rondom de cast van de serie wordt nog steeds volop gespeculeerd. Al vrij snel nadat het nieuws over het vervolg naar buiten kwam, werd Caitlyn Jenner genoemd als nieuwe member van de cast, zo meldde The Mirror eerder. Echter, ook dit is nog niet bevestigd.

Een grote verrassing zou het overigens niet zijn. Het zou maar zo kunnen dat de makers de serie diverser willen maken dan-ie in het verleden was. Zeker omdat ook actrice Cynthia Nixon (Miranda) zich hierover uitsprak. “Ik was altijd al verontrust over hoe un-diverse het was”, vertelde ze vorig jaar in een interview aan Grazia UK. “Zeker met hoeveel witte mensen erin voorkwamen, maar ook het kleine stukje New York dat zichtbaar was, waarbij het leek alsof iedereen welvarend was.”

Wie er dus naast Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis in de reboot te zien zal zijn? It remains a mystery for now.

Bron: RTL Boulevard, Page Six, Grazia UK | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws