Dit is dé winnares van de Smart Sustainable Sisley Award

Eind vorig jaar stelden we je voor aan de genomineerden.

Eind vorig jaar stelden we je voor aan de genomineerden voor de Smart Sustainable Sisley Award 2020. De meeste stemmen gingen naar Fien Dekker, die met haar Rain(a)Way-tegels Nederland een stukje groener maakt.

Gefeliciteerd, je bent de winnaar van de Smart Sustainable Sisley Award. Wat gaat er door je heen?

“Ontzettend gaaf! En bijzonder. Met Rain(a)Way zitten we in een mannenwereld, dus het is een hele eer om deze prijs te krijgen. De fotoshoot was ook een ervaring die ik niet elke dag meemaak.”

Wat heeft deze duurzaamheidsprijs je gebracht?

“Heel veel waardering en erkenning. Je zit vaak zo in je werk dat je soms vergeet wat je allemaal hebt bereikt. Door alle positieve reacties op het artikel word je even uit je bubbel getrokken. Het is een momentje om trots te zijn op waar we nu staan.”

Ik wil ook Rain(a)Way-tegels in mijn tuin. Waar moet ik zijn?

“Je kunt de Rain(a)Way tegels via ons bestellen, we hebben nog geen verkooppunten voor de particuliere markt omdat we vooral focussen op openbare ruimte en de zakelijke markt. Stuur ons gewoon een mailtje (info@rainaway.nl)”

Rain(a)Way lijkt klaar om de wereld te veroveren. Zijn er al plannen?

“Haha, jazeker! We hebben altijd plannen en er liggen veel nieuwe ontwerpen en innovaties in het verschiet. Het is onze missie om alle parkeerplaatsen in Nederland te vergroenen zodat het regenwater kan infiltreren in de bodem en níet wordt afgevoerd naar de riolering. Nederland is stap 1, maar ook in Duitsland kun je al Rain(a)Way-tegels vinden. In andere landen zijn we in gesprek.”

Meer weten? Kijk op rainaway.nl

Wat de hoofdprijs was?

Een luxe Sisley-pakket t.w.v. € 1500. Plus persoonlijk make-upadvies van Sisley’s make-up artist Randall Wijngaarde.

Bron: Saar Langkamp | Beeld: Myrthe Giesbers

Laatste nieuws