Hebben: dé lentejurk die op dit moment viral gaat

We hebben 'm al bij meerdere mode influencers gespot.

Lees ook

De lente is in zicht en dat betekent ook dat je wintergarderobe langzaamaan wordt ingewisseld voor luchtigere items. En eerlijk: iedereen is toe aan vitamine D en een fijne zon op haar snoet. Velen kijken dan ook uit naar de warmere maanden en ook modeliefhebbers hebben de spring fever al te pakken. Trend alert! Want onderstaande jurk is namelijk de eerste trending dress van 2021.

Paisley

Het jurkje is van Faithfull the Brand en geeft je instant vintage vibes. Deze komt namelijk in de vorm van een schattige paisley print. Hallo, lentekriebels. And that's not all! De trending dress is namelijk in drie verschillende modellen verkrijgbaar: twee mini's én een midi. Het kledingmerk wordt voornamelijk in de zomer door veel modeliefhebbers gedragen. Enne, ook met deze collectie is het wederom raak.

Gespot

Op Instagram heb je de jurk al kunnen spotten bij verschillende fashion influencers. De groene dress is namelijk flatterend en super makkelijk te stylen. Ook Monikh Dale en Abisola Omole hebben het item al omarmt en laten zien hoe je 'm combineert. Of je 'm nu draagt met laarzen en een trenchcoat of met je favoriete sandalen en fijne zonnebril: de opties zijn eindeloos.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook