Meghan Markle en prins Harry onthullen het geslacht van hun baby 

Krijgt Archie een broertje of een zusje? 

In een uiterst persoonlijk interview met Oprah Winfrey onthulden Meghan Markle en prins Harry hoe zij de afgelopen jaren ervoeren. Meghan deed onder andere uit de doeken dat ze suïcidale gedachten had en dat het koningshuis zich zorgen maakte om hoe donker Archies huidskleur zou zijn. Gelukkig was er ook leuk nieuws. Zo onthulde Harry dat Meghan in verwachting is van een meisje!

Een dochter

Tijdens dat wat we gerust hét interview van het jaar kunnen noemen, onthulde prins Harry dat het stel een dochter verwacht. “Het is een meisje”, vertelde de vader trots. “We zijn dankbaar en beide opties zouden geweldig zijn geweest. Het voelt fantastisch. Om eerst een jongen te krijgen en daarna een meisje, wat kun je je nog meer wensen?”

Geen groot gezin

En hoewel het meisje nog geboren moet worden, lijkt het er niet op dat de twee hierna nog een kindje willen. In een eerder gesprek dat Harry in 2019 voer met antropoloog Jane Goodall deed de vader al uit de doeken dat ze geen groot gezin willen. “Maximaal twee kinderen”, stelde hij toen. De mening van het stel hierover blijft ongewijzigd. “Two, it is”, aldus Harry.

Hoewel Harry en Meghan een behoorlijk bewogen periode achter de rug hebben, zijn ze nu erg gelukkig. De voormalig Suits-actrice vertelt dat haar verhaal met Harry een heel gelukkig einde heeft. “Beter dan welk sprookje dat je ooit hebt gelezen.”

Bron: The Sun | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws