Must haves: deze lentejassen houden je droog tijdens een regenbui

Want op zonnig weer hoeven we nog even niet te rekenen.

Je hoeft geen afgestudeerd meteoroloog te zijn om op te merken dat het weer in Nederland behoorlijk miezerig is. Wil je er toch in je vrije tijd op uit? Met deze warme en fashionable lentejassen wordt een wandeling in het park letterlijk a walk in the park. Dus ook als het regent.

Regenjassen

De tijd waarin het regenpak absoluut niets deed voor je outfit ligt gelukkig ver achter ons. Lente- en regenjassen mogen inmiddels gezien worden. Een fashionable rain coat is een must in tijden waarin we vermaak met name buiten de deur moeten opzoeken in de vorm van een wandeling. Dit zijn een aantal van onze favorieten.

De iconische gele unisex regenjas

Het regenachtige weer trotseer je met verve in deze vrolijke iconische gele regenjas.

Lange, waterdichte trenchcoat

Wat is de lente zonder een goede trenchcoat? Kies voor een waterdichte én goed gevoerde variant en je overleeft die regenbui without a doubt.

Hooded shell coats

Op de warmere, maar regenachtige dagen zijn deze shell coats met capuchon een ware lifesaver. Het is niet te warm, maar houdt jou en je hairdo wel droog.

Puffer jackets

Deze jassen zijn een absolute staple in de winter, maar ook in de lente hoeven we de puffer nog geen vaarwel te kussen. Nederlandse lentes kunnen behoorlijk grillig zijn en de puffers, die ook in een dunnere variant te verkrijgen zijn, houden je droog én warm.

Bron: RedOnline | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws