Romee Strijd deelt voor het eerst duidelijke foto’s van dochtertje Mint

Na lang wikken en wegen delen Romee en haar man voor het eerst foto's van hun baby.

Lees ook

Het is al een aantal maanden geleden dat Romee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen hun dochtertje Mint verwelkomden. Het stel bracht hun dochter sinds haar geboorte nog niet eerder herkenbaar in beeld, maar daar kwam gisteren verandering in. Al vond het topmodel dit wel ontzettend spannend om te doen.

Spannende beslissing

Al eerder bracht Romee naar buiten dat zij en Laurens twijfelden over het delen van foto's van baby Mint. De kersverse ouders zijn natuurlijk ontzettend trots op hun dochter, maar wilden goed overwegen of ze hun dochter wel in de spotlights wilden zetten.

“Op een of andere manier ben ik enorm zenuwachtig om haar te posten”, deelt Romee op Instagram bij een serie foto's van haar dochter. “Ik heb zo lang getwijfeld. Eigenlijk weet ik niet waarom, maar het voelt alsof ik er nu echt klaar voor ben.”

Lieve foto’s

De blondine laat vervolgens weten dat ze ontzettend trots is op haar dochter. “Er is niemand die me meer laat lachen dan zij. Mijn liefde voor haar is onbeschrijflijk. Zij is een deel van mijn leven en ik hou ervan om mijn leven met jullie te delen. Onze kleine Mint!”

Op de foto's zien we Romees mini-me van oor tot oor glimlachen. So adorable.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook