doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Cadeautips vrouw: met deze cadeaus scoor je gegarandeerd

Er zijn genoeg redenen om een feestje te vieren mét cadeaus.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61451576bc43a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61451576bc43a img{#fig-61451576bc43a img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61451576bc43a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61451576bc43a img{#fig-61451576bc43a img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61451576bc43a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61451576bc43a img{#fig-61451576bc43a img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61451576bc43a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61451576bc43a img{#fig-61451576bc43a img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Cadeautips vrouw: met deze cadeaus scoor je gegarandeerd

Of je nu je verjaardag viert, een nieuwe baan hebt of een jubileum viert: er zijn genoeg redenen op te noemen om een feestje te vieren met cadeaus voor jezelf of voor een ander. Soms is het echter lastig om een écht leuk geschenk te verzinnen. Meestal is iets voor jezelf bedenken nog moeilijker dan een cadeau voor een ander scoren. Ben je op zoek naar de beste cadeautips voor een vrouw? Zoek dan niet verder en bekijk hieronder onze fijnste tips voor vrouwen van verschillende leeftijden.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Abonnement op een glossy

De eerste tip komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Een cadeau waar je altijd mee scoort, is een abonnement op een glossy of magazine zoals een abonnement op de Marie Claire. Op die manier ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent beauty, celebrities en fashion - wat wil je nog meer? Het leuke is dat je tegenwoordig korte abonnementen of proefabonnementen kunt aanschaffen. Hiermee kan de vrouw voor wie het cadeau is zelf kijken of het magazine iets voor haar is. Dit soort abonnementen zijn vaak voor scherpe prijzen te koop, waardoor het het ideale cadeau voor vrouwen is.

Persoonlijk fotocadeau van een fijne herinnering

Wil je naast een abonnement op een glossy nog een persoonlijk cadeau geven? Denk dan eens aan een gepersonaliseerd fotocadeau met een foto van een leuke herinnering van jullie samen. Dit kan van alles zijn: van een foto van een heerlijke zonvakantie tot aan beeld van een hilarische avond stappen. Laat deze foto printen op een mok, een canvas, een linnen tasje of een kalender en je hebt een heel persoonlijk cadeau te pakken. Kies hierbij het liefst voor een product dat goed past bij de vrouw aan wie je het cadeau geeft.

Droogbloemen in verschillende vormen en maten

Een ander cadeau dat we de laatste jaren steeds vaker zien voor vrouwen zijn droogbloemen. Boeketten met droogbloemen zijn hartstikke hip en zijn tegenwoordig gewoon bij de bloemist te vinden. Ook heb je verschillende online shops die droogbloemen per post aanbieden. Dat is ideaal wanneer je op afstand een cadeau wilt versturen. Het grote voordeel van droogbloemen is dat er voor vrijwel iedere smaak of inrichting wel een passend boeket te vinden is en dat dit soort bloemen heel lang meegaan. Een duurzaam cadeau dus.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

Theepakket, koffiepakket of wijnpakket

Waar je in ieder geval bij iedere vrouw mee scoort, is een uitgebreid theepakket, koffiepakket of wijnpakket. De meeste vrouwen zijn gek op thee, sommigen vinden juist koffie heel lekker en een groot deel van de vrouwen vindt een wijntje op z’n tijd heerlijk. Haal voor dit cadeau de lekkerste thee, koffie of wijn in huis en vul een doos ermee. Bij een koffie- of theepakket is het aan te raden om smakelijke chocolade of home made koekjes in het pakket toe te voegen. Bij een wijnpakket hoort een lekkere hartige snack, zoals ambachtelijke chips of crackers met een dip. Pak met zo’n overheerlijk pakket vooral lekker uit. Voeg bijvoorbeeld nog een bioscoopbon of filmbon toe of doe er een boek bij.

Vernoem een ster naar haar

Ben je meer op zoek naar een bijzondere cadeautip vrouw? Dan is deze tip gegarandeerd iets voor jou. Wist je dat je een ster kunt kopen en die kunt geven als cadeau aan een ander? Je kunt deze ster zelfs een naam geven waardoor je hier een heel persoonlijk cadeau van maakt. Er zijn verschillende bedrijven waar je terecht kunt om een ster te kopen. Voor een goed te betalen bedrag ontvang je een officiële diploma met uitleg over de ster die je hebt gekocht en waar je de ster aan de hemel kunt vinden. Unieker kan haast niet toch?

Boek of maak een high tea

Nog zoiets leuks waar menig vrouw hartstikke blij van wordt: een high tea! Ga lekker samen op stap en geef een waardebon voor een high tea bij een leuk tentje in de buurt. Of bestel een high tea voor thuis. Wat je ook kunt doen, is zelf aan de slag gaan. Hoe leuk is het om een home made high tea als cadeau te geven? Op die manier kun je precies het eten maken wat zij lekker vindt. Extra tip: geef de high tea een twist wanneer de ontvanger geen zoetekauw is. Je kunt bijvoorbeeld ook een high wine met borrelplank doen.

Samen een weekendje weg

De laatste tip is een cadeautip voor vrouwen die heel dichtbij je staan (of natuurlijk gewoon voor jezelf). Een nachtje weg in eigen land is bijvoorbeeld altijd een heerlijk idee. Boek bijvoorbeeld een luxe spahotel of ga er samen op uit in een grote stad naar keuze en verblijf in een boetiekhotel. In Nederland vind je tot slot de laatste tijd ontzettend veel bijzondere overnachtingen. Hoe leuk is het om te logeren in een dome in Limburg of in een boomhut op de Veluwe?

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');