Dit zijn dé accessoires trends die je dit seizoen wil hebben

Deze 6 accessoires zijn deze lente en zomer hot and happening.

Wat zijn outfits zonder accessoires? Ze zijn de kers op de taart en dus dé finishing touch. Voeg een it-bag, een gouden ketting en een paar fijne flip flops toe en je outfit ziet er direct goed uit. Benieuwd welke trends er dit seizoen hot and happening zijn? We zetten er een paar voor je op een rij.

Trending

Van opvallende tassen in snoepkleuren tot oversized hobo bags. Maar ook canvas tassen zijn dit jaar the next big thing. Wat schoenen betreft doen de flatforms, muiltjes en loafers het goed. Benieuwd naar de rest van de accessoires trends? Scroll dan verder naar beneden.

1. Muiltjes mét een hak

Je hebt het waarschijnlijk al op je feed voorbij zien komen: de muiltjes met hak. Een zomerse sandaal, met net een beetje extra.

2. Handtassen in snoepkleuren

Gespot bij onder andere Versace en Fendi: handtassen in candy kleuren. Een trend waar je direct zomerkriebels van krijgt.

3. Rechthoekige sunnies

Laatst schreven we al over welke zonnebrillen in 2021 een hit beloven te worden. Enne, daar kan de rechthoekige variant aan toegevoegd worden.

4. Gouden oorbellen

Net zoals de chunky gouden kettingen, kun je ook een statement maken met oorbellen. Ze zijn al een paar jaar niet meer weg te denken en ook dit seizoen zijn de golden earrings een blijvertje.

5. Canvas tas

Handig voor stranddagen of tijdens een fijne stadswandeling. Praktisch, but make it fashion. Vorig jaar zag je al een paar exemplaren van het Franse modehuis Dior voorbijkomen en dit jaar volgen meer designers dit voorbeeld.

6. Baseball pet

Een trend die je waarschijnlijk al in je kast hebt liggen: een basic petje. Maakt je casual look direct sporty én trendy.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws