Dit zijn de nakellakkleuren die je deze lente veel gaat zien 

Dit gaan de grootste nageltrends worden.

Lees ook

De nude nagellakkleuren moeten dit seizoen toch echt plaats maken voor uitgesprokenere tonen. Je nagels mogen voorzien zijn van dezelfde felle kleur als je outfit, en dit zijn de kleuren die we waarschijnlijk het meest gaan zien.

Retro green 

Nail artist Hang Nguyen voorspelt aan Who What Wear dat we veel retro groen op onze nagels gaan zien. En zij kan het weten. Met een clientèle bestaande uit onder anderen Isla Fisher en Mindy Kaling bestempelen wij haar zeker als een kenner. “Een op de jaren 70 geïnspireerde kleur groen met gele ondertonen is momenteel mijn favoriete kleur en ik hoop dat mensen de grootsheid ervan beginnen te zien.”

Mint

Het is al een tijdje geleden dat we de mint-tonen voor het laatst op onze nagels zagen, maar dit seizoen is de kleur back. “Het is tijdloos, seizoenloos en ziet er geweldig uit bij elke huidskleur”, vindt celebrity nail artist Mazz Hanna.

Bubblegum pink

Een shade die bijna niet kan ontbreken is toch wel bubblegum pink, dé kleur van dit jaar. Deze kleur roze was de wintertrend van 2021 en de kleur lijkt ook de lente al veroverd te hebben. Celebrity manicurist Queenie Nguyen voorspelt dat we deze roze toon ook veel op onze nagels gaan zien. “Bright en gedurfd zullen de belangrijkste nageltrends zijn om dit jaar in de gaten te houden. Bubblegum-roze is een leuke kleur om mee te beginnen in het voorjaar, omdat het een leuke afwisseling biedt van de taupes en donkere kleuren na de winter.”

Bron: Who What Wear | Beeld: Andriyko Podilny

Laatste nieuws

Zie ook